Annonse

– Litt tungt på slutten


Foto: Glenn Faannessen

Eirik Wichne er en av våre kandidater til dagens beste Starter og han får samtidig skryt av Daniel Aase for sitt spill. Høyrebacken er selvsagt fornøyd med tre nye poeng, men de satt lagt inne.

– Det er veldig deilig å vinne, men når de setter opp sine høyreiste så ble det litt tungt på slutten. Vi får ikke satt et ordentlig spill i 2. omgang, sier Wichne til KRS247.

Start hadde satt prisen ned til én krone i forkant av kampen. Det lokket 8066 tilskuere til Sparebanken Sør Arena, noe som spillerne merket.

– Det var utrolig inspirerende å spille med publikum i ryggen og det å spille for de er utrolig gøy.

– Tror du dere vant mange nye hjerter i dag?
– Jeg håper virkelig det. Vi kan spille bedre kamper. Vi scorer mål og slipper ikke inn mot et lag som har vunnet de seks siste, så en sterk seier. Det er mye vi må luke vekk, det de skaper på oss er slurvefeil hos oss, sier backen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer