Annonse

Likte måten de snudde kampen på


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen er klar på at de hadde en skikkelig dårlig start, men han er glad for at de klarte å snu kampen og sikre den andre strake hjemmeseieren.

– Vi gjør mange feil og får mange kontringer imot, så jeg var ikke fornøyd med 1. omgang. Men målene vi scorer kommer etter godt angrepsspill. Jeg vi ha mer av det og oftere, så vil vi komme i flere situasjoner der vi kan score mål, sier Pedersen til KRS247.

Han benyttet også anledningen til å kommentere enkeltspillere som gjorde en god innsats i kampen mot Tromsø.

– Jens har sett bra ut i det siste på trening og det at han spiller godt i dag, overrasker meg ikke. Dette var grunnen til at vi hentet ham og det som har vært tidligere får vi ikke gjort så mye med, forklarer treneren.

Hva med Segberg og Hollingen?

– De sender noen signaler i begynnelsen av kampen og noen signaler etter hvert. Det handler om å være menn å ta for seg og gjøre få feil. De er gode ballspillere, noe vi vet, men det handler om å gjøre de riktige tingene ofte nok, sier Pedersen som fortsatt ikke ønsker å bekrefte om Alex DeJohn får fornyet kontrakt.

– Alex har spilt bra, og det er alltid et pluss at han har spilt gode kamper i det siste. Men spillerlogistikk er noe vi tar internt og diskuterer der, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer