KRS247.no

Henter værvarsel...

– Like deilig som det var ille sist

For andre kamp på rad kom avgjørelsen på overtid og Mjelde er klar på at det var utrolig deilig å snu kampen.

– Det er like deilig i dag som det var ille mot Lillestrøm hvor vi tapte på overtid, sier Mjelde til KRS247 og beskriver de første 15 minuttene som fantastiske.

– Vi har fire digre sjanser, og burde ledet kampen. Sandefjord får etterpå spille seg inn i kampen sånn at vi ikke klarer å stå høyt nok siste halvtimen av første omgang, forklarer Mjelde.

I pausen ble Robert Sandnes byttet inn for en Rindarøy som slet med lysken, men det var de to andre byttene Mjelde gjorde i likhet med formasjonsendringen som kom da Lars Jørgen Salvesen ble byttet inn, som snudde kampen til Starts fordel.

– Jeg håpet på at de ville gi oss bedre rom på kantene og det var ikke helt tilfeldig at vi fikk trøkket skikkelig til. Og Hoff er en mann som er til rett plass til rett tid. Han får to gode treff, så er vi i himmelen, sier Mjelde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200497260″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]