Annonse

– Like deilig som det var ille sist


Foto: Lars Gunnar Bergstad

For andre kamp på rad kom avgjørelsen på overtid og Mjelde er klar på at det var utrolig deilig å snu kampen.

– Det er like deilig i dag som det var ille mot Lillestrøm hvor vi tapte på overtid, sier Mjelde til KRS247 og beskriver de første 15 minuttene som fantastiske.

– Vi har fire digre sjanser, og burde ledet kampen. Sandefjord får etterpå spille seg inn i kampen sånn at vi ikke klarer å stå høyt nok siste halvtimen av første omgang, forklarer Mjelde.

I pausen ble Robert Sandnes byttet inn for en Rindarøy som slet med lysken, men det var de to andre byttene Mjelde gjorde i likhet med formasjonsendringen som kom da Lars Jørgen Salvesen ble byttet inn, som snudde kampen til Starts fordel.

– Jeg håpet på at de ville gi oss bedre rom på kantene og det var ikke helt tilfeldig at vi fikk trøkket skikkelig til. Og Hoff er en mann som er til rett plass til rett tid. Han får to gode treff, så er vi i himmelen, sier Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer