Annonse

– Ligger an til mellom ni og ti tusen tilskuere


SKJEBNEKAMP: Start mobiliserer før Mjøndalen-kampen og håper på 10.000 tilskuere. FOTO: PÅL LOMELAND

Start opplyser om at det fremdeles er pågang på billettsalget før kveldens skjebnekamp.

– Nå har vi solgt nøyaktig 7.824 billetter. Men det er fremdeles pågang, sa salgs- og markedsdirektør, Connie Larsen, til Radio Sør rett etter klokken 11.00, og fortsetter:

– Det ligger an til å bli mellom ni og ti tusen tilskuere.

Hun har ikke gitt opp å nå den uttalte målsettingen på 10.000 tilskuere.

– Dersom vi bikker 9.000 så hadde det vært moro, selv om 10.000 er målsettingen. Det kan fremdeles komme 10.000 på kamp, sier hun.

I sentrum bidrar restauranter og serveringssteder for å skape stemning før kampen. Folk med kampbillett får tyve prosent avslag på mange steder, som et slags vorspiel før lagene går løs på hverandre klokken 19.00 i kveld. På Sparebanken Sør ved torvet sitter Kristoffer Hæstad og deler ut gratis kampbilletter til den som skulle ønske det.

Det går tog fra Torget til Sparebanken Sør Arena klokken 18.00, i regi av Tigerberget.

– I tillegg har vi fått fint vær i dag, noe som naturligvis er utelukkende positivt. Da håper vi enda flere blir fristet til å gå på kamp, sier Connie Larsen.

Kampen sendes i sin helhet på Radio Sør, i tillegg til sending både før og etter kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer