Annonse

Lettet etter årsmøtet


Foto: Alf Otto Fagermo

Under et ekstraordinært årsmøte i går kveld ble det altså klart at Start En Drøm AS blir virkelighet og at IK Start inngår et samarbeid med fem lokale investorer som skal styre toppfotballen i klubben. Men det skjedde ikke uten dramatikk.

– Det er jo naturlig at et møte hvor det står såpass mye på spill at det blir en del spenning og også en del spørsmål, en del som har lyst til å utfordre litt. Samtidig så opplever vi jo at det var en ganske samlet stemning rundt at dette var en bra løsning for Start, sier gjenvalgt styreleder i Start, Geir Tønnesland, til KRS247.

Etter en lang debatt, ble vedtaket enstemmig vedtatt av et samlet ekstraordinært styremøte.

– Vi vedtok ganske mange ting i går, blant annet så gjorde vi noen endringer organisatorisk innad i klubben, og litt seniorklubb og arrangementsutvalg og at seniorrådet skulle bestå og slike ting som det. Men vi har også besluttet legge ned håndballsatsningen i IK Start. Også kanskje den største avgjørelsen av alle. Det var rett og slett å gå inn i en «dualmodell» hvor Start En Drøm AS skal være det selskapet som driver det kommersielle for IK Start og få til en toppsatsning i klubben igjen, sier Tønnesland.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer