KRS247.no

Henter værvarsel...

Lettelse å sikre ett poeng

Kristoffer Vassbakk Ajer hadde mange viktige defensive involveringer i dagens kamp mot Strømsgodset. Han synes laget gjorde en god prestasjon på hjemmebane.

– Det var en fryktelig tung kamp for oss, men det skal virkelig være sånn i hver kamp at man kjemper for poengene. Vi er uheldige som ikke får med oss alle tre. Men det betydde utrolig mye for oss å redde inn 2-2, sier Ajer til KRS247.

Han ble egentlig annonsert som spiss i lagoppstillingene som Start sendte ut, men i realiteten fikk han en mye mer defensiv rolle. Men for Ajer sin del spiller det liten rolle hvor han spiller hen. Han merker likevel en forbedring i laget.

– Vi ser at stukturen blir bedre. Vi gjorde en god kamp mot Vålerenga, og en god kamp mot Fram sist. Vi vet at Steinar Pedersen har en annen filosofi enn både Bård Borgersen og Mons Ivar Mjelde og vi begynner etter hvert også å få bedre selvtillit i laget, sier Kristoffer Vassbakk Ajer.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261836006″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]