Annonse

Leies til Lillestrøm


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Tidligere leiesoldat hos Start, Ole Martin Rindarøy, skal kommende sesong spille for Lillestrøm. Det er klart etter at klubbene ble enige om en låneavtale tidligere i dag.

Det betyr at han møte gamle lagkamerater allerede i sesongåpningen mot Start den 13. mars.

– Et ledd i utviklingen til Ole Martin [Rindarøy] er at han må spille mer elitefotball enn hva vi kan tilby han. Vi har to fantastiske gode venstrebacker i Per Egil Flo og Knut Olav Rindarøy, så derfor fant vi det best at Lillestrøm skal få låne Ole Martin i år, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding.

Han fikk spille 20 kamper for Start i 2015 og var på utlån fra Molde. Nå har han signert en ny kontrakt med klubben som binder han ut 2017-sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer