Annonse

Legger kollektivt lønnskutt på is


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

IK Start har bestemt seg for å legge det varslede lønnskuttet på 10 prosent blant alle spillerne på is inntil videre, melder Fædrelandsvennen. I stedet går klubben i individuelle forhandlinger.

Start har ønsket å senke lønnskostnadene med rundt fem millioner kroner gjennom lønnskutt og spilleravganger. I forrige uke ble lynvingen Ernest Asante solgt til Stabæk for en ukjent sum. Men det er ikke nok for klubben som må kutte rundt 9 millioner.

Spillernes talsmann Espen Hoff uttaler til avisen at det sannsynligvis er lettere å få til kuttene ved individuelle samtaler. Også spillerorganisasjonen NISO er mer positive til individuelle avtaler enn kollektive kutt.

– Først og fremst fordi det er store individuelle forskjeller i en spillerstall. Det kan for eksempel være spillere fra andre kontinenter som sender penger hjem til familien, sier leder Joachim Waltin til avisen.

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal vil ikke svare på hvor mye som gjenstår før klubben er i mål med kuttene. I tillegg til kuttene i spillertroppen er det kuttet flere hel– og deltidsstillinger i administrasjonen

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar