KRS247.no

Henter værvarsel...

Lanserer nytt alternativ før årsmøtet

Administrasjonen i Start En Drøm AS er overveldet over engasjementet som har blitt vist i kjølvannet av medlemsmøtet for to uker siden, der «løvelogoen» til Start ble presentert som klubbens nye grafiske profil. Nå er de klare med en ny løsning som kanskje vil fungere bedre for alle parter.

– Det har vært et overveldende engasjement i klubben, i byen og på Sørlandet. Vi visste at forslaget ville bli diskutert, men er positivt overrasket over hvor mange som har engasjert seg og vist at de har et eierforhold til Start. Om noen trodde Start ikke lenger favnet bredt på Sørlandet, så er det til de grader motbevist, sier styreleder i Start En Drøm AS, Christopher Langeland til ikstart.no

Tirsdag kveld blir det foreslått et samlet forslag til ny grafisk profil og forslag til endring i klubbens lover.

Det nye forslaget til den grafiske profilen går ut på å lage en modernisert versjon av den tradisjonelle vimpelen. Denne vil bli benyttet på blant annet spillerdrakter. «Løvelogoen» blir IK Starts kommersielle varemerke og skal bli brukt i markedsføringssammenheng. IK Starts tradisjonelle vimpel fra 1905 skal brukes hovedsakelig til hederstegn og andre høytidelige markeringer.

Den endelig avgjørelsen blir tatt under det ekstraordinære årsmøtet.