Annonse

Landslagstrener hyller Starttalent


Henrik Byklum. | Foto: ikstart.no

Den tidligere Randesund-spilleren Henrik Byklum høster lovord fra G17-landslagstrener Gunnar Halle. Halle mener Byklum kanskje var lagets beste spiller i EM-kvalifiseringens tre siste kamper.

– Han har prestert bra når han har vært inne. Han var jo skadet i fjor sommer, kom bra tilbake og var med på EM-kvalliken i fjor høst. Der var han kanskje vår beste spiller totalt sett i de tre kampene, forteller Halle til KRS247.

Halle beskriver Byklum som en allrounder som kan brukes i flere posisjoner.

– Han har bra energi i spillet sitt. Han kan score mål. Han har bra arbeidskapasitet og er en god teknisk spiller som kan være med å bidra i det offensive spillet. Det som er bra nå, er at han kan bekle flere roller i laget.

Landslagstreneren forventer at Byklum får godt med spilletid når G17-gutta spiller firelagsturnering på La Manga i februar.

– Vi kommer til å bruke alle spillerne i troppen. Det kommer helt sikkert til å bli mye spilletid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer