Annonse

– Kunne ikke forventet mer av Herlofsen


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Sandefjord-trener Lars Bohinen er enig i at de hadde vært fornøyd med ett poeng og roser samtidig Herlofsen for at det ikke ble flere baklengs.

– Start har flere sjanser enn oss, og når du leder 1-0 så håper du på at valgene som blir gjort ute på banen, blir gjort klokere, sier Lars Bohinen til KRS247 og viser blant annet til at forsvaret ikke har så mye Tippeliga-erfaring selv om de har spilt flere kamper sammen enn De John og Christensen hos Start.

Dere har tre poeng på to kamper, er det i henhold til skjemaet?

– Vi har ikke noe skjema, sier Bohinen og sier at de fikk en fin seier mot Bodø/Glimt, men at de hang litt i tauene i dag.

Bakerst hos Sandefjord stod 21 år gamle Lars Herlofsen og Bohinen kan ikke få skrytt nok av hans innsats i dagens kamp.

– Han gjør en så god kamp som vi kan forvente at han er i stand til å gjøre. Det er fint for oss å vite at når vi setter han inn på banen, så får vi en såpass god spiller som han viste i dag. Han gjør noen feil som noen mer mer rutine på dette nivået hadde gjort bedre, men han har ikke stått en slik kamp på dette nivået tidligere, sier Bohinen.

Sandefjord har også blitt dømt nord og ned før sesongen, noe treneren tar med knusende ro.

– Det er forventninger som er basert på det vi har gjort på La Manga, hvor vi skal innrømme at vi var veldig dårlige der nede, forklarer Bohinen og understreker at klubben absolutt bør være på høyde med de andre lagene i Tippeligaen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer