Annonse

– Kunne dreid det i land med 3-0


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen mener mangel på energi er årsaken til at det ble unødvendig spennende i lokaloppgjøret mellom Start og Jerv på Sparebanken Sør Arena. Start hadde 3-0 i sekken, men nok en gang raknet det mot slutten av kampen.

– Vi slipper inn et direkte frispark igjen. Det er fjerde gang i år at vi gjør det på det holdet. Jerv ligger der og venter og vi er fornøyde med 3-0. Skal vi jage 4-0 og 5-0, må vi ha mer energi. Men når hodene og kroppene er trøtte, så går det for seint og da er det bedre å holde ballen og bruke kreftene fornuftig. Men vi klarte ikke å holde ballen på slutten og det var full panikk, sier Pedersen til KRS247.

Start kan overnatte på tabelltopp og treneren ønsker ikke å dra spillerne ned med en gang for å fokusere på det som ikke fungerte godt i kampen mot Jerv.

– Nå skal spillerne få lov til å kose seg med at de har vunnet kampen i dag, så vet vi som driver med, hva det handler om og vi øver på tingene vi skal øve på. Nå er det selvsagt slik at du skulle ønske alt gikk på skinner. Vi har ting vi er gode på, men vi har også ting vi må jobbe på. At vi leder tabellen er helt perfekt, sier han.

Hør hele intervjuet med både Pedersen og Jerv-trener Sandstø her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer