Annonse

Komfortabelt videre etter åttemålsseier


Andrekeeper Sean McDermott med et utspark i cupkampen mellom Donn og Start - Foto: Glenn Faannessen

Donn – Start 0-8 (0-1): Start fikk etter hvert en enkel jobb å komme seg videre til 2. runde i Norgesmesterskapet i fotball. Men det tok nesten en hel omgang før de gule og svarte tok ledelsen.

For det var i det 40. minutt at Start ble idømt et frispark på kanten av 16-meteren. Etter litt klabb og babb i feltet, havnet ballen hos Rolf Daniel Vikstøl og kaptein ordnet 1-0 mot laget fra 3. divisjon.

Og etter at Kristoffer Ajer headet inn 2-0 til Start, var det nesten som ketsjup-effekten kom til syne på Kongsgårdbanen. For to minutter senere kunne Robert Sandnes bredside ballen inn i et åpent mål og etter 43 minutter kunne Lasse Sigurdsen øke til 4-0.

Ti minutter før slutt fikk Start et straffespark og Mathias Rasmussen var sikker fra krittmerket og økte til 5-0. Og overkjøringen fortsatte bare to minutter senere ved Erlend Segberg, før Lars-Jørgen Salvesen kom på scoringslisten med 7-0 to minutter før slutt.

Og kampen siste mål for de 533 betalende tilskuerne på Kongsgårdbanen, kom ett minutt på overtid ved Lasse Sigurdsen.

I den andre kampen som ble spilt med lokale lag i cupen, endte det 3-2 til Vindbjart mot Arendal etter ekstraomganger. Dermed kan det bli en reprise av fjorårets cupoppgjør med Vindbjart mot Start allerede i 2. runde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer