KRS247.no

Henter værvarsel...

Komfortabelt videre etter åttemålsseier

Donn – Start 0-8 (0-1): Start fikk etter hvert en enkel jobb å komme seg videre til 2. runde i Norgesmesterskapet i fotball. Men det tok nesten en hel omgang før de gule og svarte tok ledelsen.

For det var i det 40. minutt at Start ble idømt et frispark på kanten av 16-meteren. Etter litt klabb og babb i feltet, havnet ballen hos Rolf Daniel Vikstøl og kaptein ordnet 1-0 mot laget fra 3. divisjon.

Og etter at Kristoffer Ajer headet inn 2-0 til Start, var det nesten som ketsjup-effekten kom til syne på Kongsgårdbanen. For to minutter senere kunne Robert Sandnes bredside ballen inn i et åpent mål og etter 43 minutter kunne Lasse Sigurdsen øke til 4-0.

Ti minutter før slutt fikk Start et straffespark og Mathias Rasmussen var sikker fra krittmerket og økte til 5-0. Og overkjøringen fortsatte bare to minutter senere ved Erlend Segberg, før Lars-Jørgen Salvesen kom på scoringslisten med 7-0 to minutter før slutt.

Og kampen siste mål for de 533 betalende tilskuerne på Kongsgårdbanen, kom ett minutt på overtid ved Lasse Sigurdsen.

I den andre kampen som ble spilt med lokale lag i cupen, endte det 3-2 til Vindbjart mot Arendal etter ekstraomganger. Dermed kan det bli en reprise av fjorårets cupoppgjør med Vindbjart mot Start allerede i 2. runde.