Annonse

Kleiven takket nei til FK Arendal


Christer Kleiven i aksjon for Odd mot Start i en treningskamp i 2013 | Foto: www.odd.no

Den tidligere Startspilleren Christer Kleiven har takket nei til et kontraktsforslag fra andredivisjonsklubben, FK Arendal. Det melder Fædrelandsvennen.

Midtbanespillerem har flyttet hjem til Kristiansand og trener for tiden med Start. Kleiven har de to siste sesongen spilt for Odd i eliteserien, men er nå kontraktsløs.

– Jeg må holde meg i form. Hvor mye jeg skal være med Start, er ikke avklart ennå, sier Kleiven til avisen

Christer Kleiven forlot Start til fordel for Stabæk før 2012-sesongen. Der var han var kaptein på laget som rykket ned fra eliteserien. Han gikk deretter til Odd på en toårskontrakt før 2013-sesongen. I 2014 spilte 26-åringen ikke en eneste kamp for bronsemedaljørene.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar