Annonse

Klasseforskjell på gamle Stadion


Foto: donn.no

Det er ikke tvil om at det er en stor forskjell på å ligge nær nedrykk i Oddsenligaen og nesten i opprykksposisjon, men at den skulle være så stor hadde ingen ventet seg.

Donn hadde alle sjanser til å kunne klatre på tabellen i Oddsenligaens avdeling 3 hjemme mot Egersund i dag, men visste det kom til å bli vanskelig å spille mot laget som før kampen lå på en 2. plass i avdelingen.

Og det tok ikke mer enn fem minutter før målfesten startet for bortelaget. Mathias Perttamo fikk sette inn en retur enkelt bak Donns keeper og samme mann fikk doble ledelsen bare fire minutter senere. 3-0 stod det etter 26 minutter og det ble et mål til for Egersund før hvilen.

Og 2. omgang startet på verst tenkelig måte for Donn når Sverre Larshus Larsen utnytter håpløst keeperspill og chipper ballen rett i mål bare sekunder etter at lagene hadde kommet tilbake på banen. Ti minutter senere gikk Egersund oppi 6-0 ved Mathias Perttamo igjen som scoret sitt fjerde for ettermiddagen.

Flere mål ble det heldigvis ikke for Donn og kampen endte til slutt 6-0.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer