Annonse

Klasseforskjell mot et ungt Fløy-lag


Foto: eikfotball.no

Med en gjennomsnittsalder på 20,8 ble rutinen til Egersund litt for avgjørende til at det ble poeng i dagens hjemmekamp på Flekkerøy.

Men Fløy klarte å stå i mot et skikkelig press fra serielederen helt frem til halvtimen var spilt og hjemmelagets keeper måtte plukke ut den første ballen fra nettet. Egersund klarte å score to til før pause slik at Fløy lå under med hele 3-0 da lagene byttet side.

I andre omgang ble det debut for både Ole Fredrik Thorsen og andre fra juniorlaget og de fikk kommet litt mer med, men det var serielederen som fikk til å score mål. De fikk to til og det var Kenneth Grande som fastsatte sluttresultatet til 5-0 til bortelaget fire minutter før slutt.

Fløy har ikke vunnet siden 20. juni og blir stående med sine 19 poeng på 7. plass i Oddsenligaens avdeling 3.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer