KRS247.no

Henter værvarsel...

Klasseforskjell mot et ungt Fløy-lag

Med en gjennomsnittsalder på 20,8 ble rutinen til Egersund litt for avgjørende til at det ble poeng i dagens hjemmekamp på Flekkerøy.

Men Fløy klarte å stå i mot et skikkelig press fra serielederen helt frem til halvtimen var spilt og hjemmelagets keeper måtte plukke ut den første ballen fra nettet. Egersund klarte å score to til før pause slik at Fløy lå under med hele 3-0 da lagene byttet side.

I andre omgang ble det debut for både Ole Fredrik Thorsen og andre fra juniorlaget og de fikk kommet litt mer med, men det var serielederen som fikk til å score mål. De fikk to til og det var Kenneth Grande som fastsatte sluttresultatet til 5-0 til bortelaget fire minutter før slutt.

Fløy har ikke vunnet siden 20. juni og blir stående med sine 19 poeng på 7. plass i Oddsenligaens avdeling 3.