KRS247.no

Henter værvarsel...

Klarte ikke å vinne hjemme

Vindbjart møtte overmakten da tabellnabo Notodden besøkte Moseidmoen i ettermiddag. De tapte til slutt 4-0 og for første gang siden april klarte ikke noen Vindbjart-spillere å komme på scoringlisten.

Da var det en annen tabellnabo, nemlig Fram Larvik som var på besøk i Vennesla i 2. runde.

Kampen mot Notodden startet jevnt i regnværet, men etter snaue 10 minutter får Jim Johansen sende bortelaget i ledelsen på det som med venndølske øyne kan beskrive som en litt kontroversiell måte. For hjemmelaget ønsket frispark for hands i forkant av Johansens fulltreffer.

Ellers ble omgangen relativt sjansefattig hos begge lag og det stod 0-1 til pause.

Andre omgang startet også ganske jevnt hvor Vindbjart var nærmest utlikning med flere gode innlegg og et godt raid fra Victor Vindfjell. Men det var istedet Notodden som kunne øke ledelsen ved at de fikk presset frem en keepertabbe av Benjamin Boujar hos Vindbjart og Andre Bakke satte inn 0-2 etter 63 minutter. Og bare fire minutter senere lå det en ny ball bak keeperen som ble helt satt ut da Mirca Mujcic sendte avgårde en lompe via en Vindbjart-spiller og i mål til 0-3.

4-0 kom etter 75 minutter etter at bortelaget snappet ballen høyt oppe i banen og Borgar Velta kunne sette inn dagens fjerde scoring for Notodden nede ved stolpen.

Med det andre tapet på rad for venndølene er de nå nede på 5. plass, bare fortsatt tre poeng foran Kvik Halden på direkte nedrykk. De spiller kamp mot Fram Larvik i morgen.

Fløy på sin side klarte nok en gang å spille jevnt med motstanderen, men Pors Grenland vant kampen 2-1 og tabelljumoen fra Flekkerøy tapte dermed sin 16. kamp denne sesongen.