KRS247.no

Henter værvarsel...

Klart for lokaloppgjør i Vennesla

Vindbjart og Fløy er det store lokaloppgjøret i sørlandsfotballen. Fløy har slitt med å finne nettmaskene, mens Vindbjart biter godt fra seg i cupen og sliter i serien. Det blir intensitet, en tett kamp og et møte mellom to forskjellige fotballfilosofier.

– Vi synes det er spennende å møte Vindbjart. Det er «rægefotball» mot «krydderfotball», sier Fløys assistenttrener Morten Halvorsen på kav kristiansandsk.

Laget hans har ikke fått en god start på sesongen, men Fløy under Tommy Taylor og Morten Halvorsen er klare på at man skal ta hensyn til motstanderne og hva de kan komme med. «Spill og motspill» er ord Halvorsen bruker ofte. Vindbjarttrener Steinar Skeie er på sin side klar på at om hans lag får til å spille krydderfotballen de ønsker, nytter det ikke for motstanderne å være aldri så godt forberedt.

– Alle kjenner til hvordan vi spiller. Hvis vi gjør det ordentlig så hjelper det ikke om Fløy kjenner til det, sier Skeie til KRS247.

– Hva gjør dette oppgjøret så spesielt?

– Det er jo et lokaloppgjør. Og så har det vært noen tøffe kamper opp igjennom og det er blitt sagt en del ting i forkant og tent leirene i begge ender. Det er en historikk her som gjør at det brenner litt ekstra, sier Skeie.

– Jeg tror dette blir et bikkjeslagsmål, forteller Halvorsen.

Hør intervjuene her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261509354″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261509395″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]