Annonse

Klar for nok en tøff kamp


Foto: Lars Gunnar Bergstad

I kveld er det endelig Start-kamp igjen. Dagens motstander er Odd på bortebane og det kan bli en tøff oppgave for Espen Børufsen.

– Odd er et godt lag og det er alltid tøft å spille mot de, sier Børufsen til KRS247 og mener de er spesielt vanskelige å møte på deres hjemmebane.

Grenlandslaget har ikke vært like overlegne denne sesongen og har blant annet slitt på naturgress, men ligger likevel på en respektable 5. plass etter 12 serierunder med 20 poeng.

– Jeg vil ikke legge meg veldig bort i hvorfor de ikke er like overlegne i år, sier Børufsen, og tror Odd har nok levd litt på suksessen fra i fjor.

Strategien før kampen i dag blir å tørre mer å spille sitt eget spill, noe Espen Børufsen er helt enig i.

– Ja, helt klart, vi har ikke vært gode nok i eget spill de siste kampene. Vi har litt lyst å styre kamper vi også og det spillet vi har hatt i det siste har vært for dårlig, sier han som har brukt landslagspausen på å komme seg enda bedre i form etter en skade han pådro seg tidligere i sesongen.

Kampen mot Odd sparkes i gang klokken 19:00. Vi starter nedtellingen på Radio Sør fra 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer