Annonse

Kjetil Rekdal klar for Start


Arkivfoto: Glenn Faannessen

På en pressekonferanse fredag ble det klart hvem som skal overta Start etter Mark Dempseys avgang 18. mai. Kjetil Rekdal vraket flere jobbtilbud og nevner potensialet som ligger i klubben som en av grunnene til at han har signert en kontrakt ut 2020-sesongen.

– Jeg har alltid likt meg på Sørlandet, og jeg har snytt Start for seriegull og cupfinale, så det er på tide å gi noe tilbake. Dessuten trigget tabellsituasjonen, og jeg liker å jobbe med unge spillere, sa han på pressekonferansen ifølge Dagbladet.

Kjetil Rekdal mener samtidig at det er lenge siden Start har vært i nærheten av å leve ut potensiale. Han har en drøm om å bidra til det.

– Han var glødende keen på å komme tilbake. Han skal ikke sitte og prate om fotball, han skal være ute på feltet. Det var en «flørteprosess» som gikk begge veier. Det er sånn det skal være når man gifter seg, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen, ifølge NRK Sørlandet.

Rekdal var sist trener for Vålerenga frem til 2016 og har siden da fungert som fotballekspert hos Eurosport. Hans første kamp som trener i sitt comeback i Eliteserien blir hjemmekampen mot Strømsgodset 10. juni.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer