KRS247.no

Henter værvarsel...

Kjenner positiv energi før kampen

Det er ikke å legge skjul på at det blir en tøff motstander som venter Start i dagens kamp på Sparebanken Sør Arena. Strømsgodset har fått en god start og ligger på sjuendeplass før dagens kamper i Tippeligaen, mens Start ligger sist. For Steinar Pedersen er det en naturlig forklaring tabellplasseringen til laget fra Drammen.

– De har et tydelig spill som vi skal være oppmerksomme for. Men vi skal samtidig være gode i vårt eget og finne den riktige måten å angripe Strømsgodset på og være offensive i hodet med inngangen til kampen. Vi tar med oss en positiv opplevelse fra onsdagens cupkamp selv om det er ting der også som vi kan og skal gjøre bedre, så er det likevel en god følelse å gå videre i cupen og vinne 3-0 i 2. runde. Vi tar med oss alle de positive elementene vi kan inn mot en ny kamp, sier Starts trener til KRS247.

Han kan stille med et relativt toppet mannskap foran dagens kamp mot Strømsgodset, men det er noen spillere som ikke er spilleklare. Deriblant Espen Hoff som er ute med skade.

– Vi har også noen spillere som er syke. Det gjelder Jens Skogmo og Andreas Hollingen. Hollingen skulle vært tilbake igjen. Utover det så er det Espen Hoff og Uduak som er ute av drift for øyeblikket, sier Pedersen.

Start har opplevd synkende tilskuertall de siste tre kampene, med drøye 6000 mot Viking, drøye 4000 mot Molde og litt over 3600 mot Sarpsborg 08. Steinar Pedersen har en klar oppfordring til hvorfor det tallet bør være høyere når kampen sparkes i gang kl. 18:00 i dag.

– Fordi at vi trenger all den støtten vi kan få fra omgivelsene. Det er nok folk der ute som snakker om at det vi gjør ikke er godt nok, men jeg håper at sørlendingene kommer for å støtte laget og guttene, for guttene står på som bare juling og legger ned masse arbeid hver eneste dag for å være god nok til å få den etterlengtede seieren som hele Sørlandet forhåpentligvis ønsker at vi skal få, sier Start trener.

Kommer den mot Strømsgodset?
– Jeg kjenner på energien i gruppen at de er gira på og gleder seg til kamp og det er veldig viktig i forhold til å gå ut og skulle prestere.