KRS247.no

Henter værvarsel...

– Kjenner en gledefølelse

Mathias Rasmussen er enig med trener Steinar Pedersen at det blir utrolig kjekt å komme i gang med årets sesong av Tippeligaen. Han er spådd som en av de største stjerneskuddene i ligaen av eksperter og det mener Rasmussen har en helt naturlig forklaring.

– Jeg tenker at det er noe som har skjedd på grunn av der jeg er i dag. Jeg har stått på hardt for å komme dit og det er en oppskrift jeg bare må følge videre, forklarer Starts 18 år gamle talent til KRS247.

Rasmussen har fortsatt til gode å score noen tellende mål for klubben han spilte fire kamper fra start for i fjor. Og hans første kamp fra start var nettopp mot Lillestrøm.

– De var et veldig bra lag og var på et nivå jeg ikke var helt vandt med. Nå skal jeg få kjenne enda mer på det så det er noe jeg gleder meg til, sier Mathias Rasmussen som håper på å ydmyke Frode Kippe på det verste med å slå ham i en hodeduell.

Hva er dine mål for årets sesong?
– Jeg ønsker ta nye steg og få mye mer spilletid enn i fjor slik at jeg kan ta de. Jeg vil gjerne få løftet meg til et nivå som er  Tippeliga-nivå. Jeg setter også veldig stor pris på at Steinar Pedersen er flink til å jobbe med de unge, sier Rasmussen.

Starts kamp mot Lillestrøm sparkes i gang kl. 20:00 og du kan følge kampen direkte på Radio Sør og her på KRS247 fra 19:00.