Annonse

– Kjempedeilig seier


Foto: Glenn Faannessen

Aalesund gjorde et lite byks på tabellen etter dagens seier mot Start og det var en stor hjemmefordel som sørget for at Jo Nymo Matland kunne bli matchvinner.

– Det er lav sol i Ålesund og jeg ga beskjed om at jeg hadde lyst til å prøve meg, forklarer Matland til KRs247 som synes det var deilig å se ballen gå inn bak en Opdal som var litt for sen.

Matchvinneren er også veldig glad for at de fikk en viktig seier fordi det hadde sett stygt ut med tap og det hersket endel usikkerhet i starten av kampen. Matland er enig i at det bar preg om at det var veldig mye som stod på spill, men etter at hjemmelaget fikk en null, ble det helt noe helt annet.

– Da var det bare ett lag på banen frem til rundt ti minutter. Vi kunne scoret mange flere mål og rundspilte Start til tider. Litt irriterende med de siste ti minuttene, men vi er veldig fornøyde med å holde nullen, sier Jo Nymo Matland som er veldig fornøyd totalt sett med alt laget gjorde i kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer