Annonse

– Kjekt med tre poeng


Foto: Glenn Faannessen

Viking-trener Kjell Jonevret var fornøyd med at hans gutter hadde sikret den andre hjemmeseieren på rad. Men han innrømmer at det var ikke lett å møte Start.

– Vi tar et ganske bra tak innledningsvis, men Start får en veldig stor sjanse. I tillegg slet vår høyreside med Starts venstreside som doblet hele tiden. Vi hadde nok flere spiller som tenkte mer offensivt enn defensivt. Men etter pause ble det bedre, sier Jonevret til KRS247.

Han følte at Start virket vandt med å tape og at de ikke helt hadde troen på at de kunne vinne.

– Men denne kampen kunne gått begge veier. Vi var nok litt heldige som fikk 1-0 da vi fikk det, men man må jo skyte for å kunne score mål, sier Viking-treneren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer