Annonse

– Kjedelig å ikke få med poeng


Sæternes i pressesonen etter tapet mot Start i Kristiansand. | Foto: Glenn Faannessen

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes synes det er bittert å se ett poeng ryke helt mot slutten da Dennis Antwi snudde kampen for Start sin del og det han er mest misfornøyd med er fremover på banen.

– Det som er surt er at vi skal jo score flere mål. Hvis jeg skal tenke positivt så vart det ett poeng som røk, men vi ville jo ha mer, sier Sæternes til KRS247.

Laget hans fikk utlikningen like før pause og kom ut som et lag med vinnervilje til de siste 45 minuttene og det skyldes nok mye pausepraten i garderoben.

– Vi føler vi har mye å gå på i forhold til eget spill og vi gikk til høyere i banen. Så fikk vi de sjansene vi ønsket, men ballen ville ikke i mål, forklarer treneren som varslet at de skulle gjøre fiskeslofotball av Starts makrellfotball.

– Det var inngangen til kampen og første omgang der vi skulle bryte de ned. Det var vi fornøyde med.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer