KRS247.no

Henter værvarsel...

Kåret til årets dommer under Norway cup

Ivar Olaisen fra Tinnheia i Kristiansand, nå bosatt i Sandnes ble i helgen kåret til årets dommer under Norway Cup. Olaisen representerer Hana IL, og dømte i år for 17. gang under Norway Cup. Siden 1997 har Olaisen vært aktiv dommer og han har ingen planer om å gi seg, heller ikke i Norway Cup.

For å bli kåret til årets dommer, så skal man holde ett bra sportslig nivå, man skal ha positive holdninger og være en inspirasjon for andre dommere. I tillegg til få forfall, og ha vært med i turneringen i flere år.

– Å bli kåret til årets dommer er en stor anerkjennelse for meg, og det betyr masse å bli satt pris på for den jobben jeg gjør. Jeg blir aldri lei av å dømme i Norway Cup . Jeg gleder meg til hvert år, og det er moro å møte dommerkolleger fra hele verden igjen. Sønnen min på 13 år har også gått i mine fotspor og blitt dommer. Han var i år med på Norway Cup for syvende gang, og i år var det tredje året som dommer, sier Olaisen til KRS247.

– Han har vært med i 17 år, alltid positiv og blid. Ivar er en god bidragsyter til det sosiale miljøet i NC, og opptrer på en ryddig og profesjonell måte. I tillegg har han bidratt med en meget god innats i Unified-klassen i år, forteller dommersjef i Norway Cup Jørn Smedsrud til nettstedet dommere.no.

Interesse for fotball, og dømming har Ivar fått gjennom sin bror, Tor som både har spilt fotball for Vigør, og vært aktiv dommer. Også storebror, Jan Egil  har vært aktiv dommer.

– I 2007 fikk storebror, Jan Egil samme utmerkelse som jeg fikk i år, og det er ikke ofte to brødre begge er blitt kåret til årets dommer. Nå er målet til sønnen min, Erlend at han også skal få denne utmerkelsen, sier 49-åringen.

Erlend satte stor pris på at pappa ble årets dommer, og han syntes det hele var veldig stort at jeg fikk utdelt en slik pris.

Hør hele intervjuet med Ivar Olaisen her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217723412″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]