Annonse

Kapteinen vil ha tre poeng


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Den nye Start-kapteinen Rolf Daniel Vikstøl vil krone sin første kamp som kaptein med tre poeng hjemme mot Lillestrøm i 110-årsfesten til Sørlandsklubben.

Det er en stor ære å få være kaptein før Start, jeg gleder meg til første kamp som det.

– En veldig viktig kamp for oss, det er bare sju kamper igjen. Så vi må begynne å vinne kamper, hvis vi skal holde oss i divisjonen. Dette er den første cupfinalen av de sju gjenstående kampene, sier Vikstøl til KRS247.

Bård Borgersen har snart vært hovedtrener i to uker, og venstrebacken har sans for hvordan den nye treneren har lagt opp treningene.

– Vi har sett tydelig på treningen hva han vil. Han er veldig tydelig i sitt spillemønster, og en flink fotballfaglig type, sier Røde-Rolf.

Morgendagens motstander er et lag som Kristiansandgutten kjenner godt.

– Et solid lag med to hurtige spisser, og Frode Kippe på dødballer. Vi har sett video og føler vi har kontroll det, sier Vikstøl.

Start har tapt åtte kamper på rad og ligger på nedrykksplass. Start kjemper mot Tromsø og Mjøndalen om å holde seg unna nedrykksstreken.

– Fokuserer ikke mye på de andre lagene, jeg prøver å gjøre noe med det jeg kan gjøre noe med. Fokuset er på tre poeng i vår kamp, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Lillestrøm-trener Runar Kristinsson og hans menn har ikke tapt på de tre siste kampene sine, og ønsker å fortsette poengfangsten i Kristiansand i morgen.

– Vi ønsker tre poeng i alle våre kamper. Vi kommer til å gratulere de med dagen, men så legger vi det til side for å være profesjonelle. Vi har vært gode i de tre siste kampene og har tatt med oss sju poeng der, så vi har fått god avstand til lagene bak oss på tabellen, sier Kristinsson.

Hør hele intervjuet med Rolf Daniel Vikstøl her

Hør hele intervjuet med Runar Kristinsson her.

Start – Lillestrøm hører du direkte på Radio Sør 15:30, studiosendingen begynner kl 14:30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer