KRS247.no

Henter værvarsel...

Kapteinen kjenner kribling før sesongstart

Starts kaptein Simon Larsen er fornøyd med hvordan laget har gjort det i sesongoppkjøringen og ser frem til å komme i gang med tellende kamper.

– Det er noe vi har gledet oss til lenge nå. Vi har jo holdt på i noen lange måneder nå med mye trening så det å endelig spille noen kamper så betyr noe og som gir poeng, det er noe vi gleder oss veldig til, sier Larsen til KRS247.

Han ser positivt på den første tiden tilbake i gult og svart og merker lite til den mentaliteten som preget fjoråret der det var langt mellom høydepunktene.

– Det er en veldig fin gruppe med bra humør og jeg synes de har klart å legge fjoråret bak seg på en veldig fin måte og den entusiasmen og det humøret vi har i gruppen har vært veldig bra fra dag én, og det tror jeg har hatt en del å si for hvordan vi har fremstått i treningskampene, sier kapteinen.

Det er ikke til å legge skjul på at det blir langt mellom de store kampene i årets sesong, men Simon Larsen tror laget ikke skal ha problemer med å motivere seg foran en sesong i OBOS-ligaen.

– Vi har lyst å rett opp igjen og da må vi gjøre jobben, så enkelt er det. Om det er Florø eller Rosenborg så gir vi det vi har uansett. For at vi skal rykke opp må vi ha mye poeng, da må vi vinne fotballkamper, så da er det målet vårt og da er det vi krever av hverandre og da skal vi klare å fokusere på å være like bra mot Florø som mot andre lag, sier han.

Start tar imot Fredrikstad til sesongåpning på Sparebanken Sør Arena kl. 15:00 på søndag.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/315404845″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]