Annonse

Kantspiller klar for Start


Foto: ikstart.no

21 år gamle Jirbil Bojang er Starts nye kantspiller. Han kommer til bunnlaget i Tippeligaen fra 2. divisjonslaget Lørenskog.

– Jeg hadde tilbud fra tre andre klubber, men er veldig glad for at jeg nå skal spille for Start. De er en stor klubb med fantastiske kvaliteter, sier Bojang som av Start-trener Steinar Pedersen beskrives som en ung spiller med et stort potensiale og gode forutsetninger til å ta et nytt nivå.

Den tidligere Lørenskog-spilleren har signert en kontrakt med Start ut 2018 og har foreløpig scoret ett mål på åtte seriekamper så langt i PostNord-ligaens avdeling 3.

– Jeg er stor og sterk, har god fart og er flink til å utfordre, sier spilleren til IK Starts nettside.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer