Annonse

– Kan være tungen på vektskålen


Mads Stokkelien da han ble presentert som Startspiller denne sesongen. | Foto: Pål Lomeland

Fædrelandsvennens sportsleder, Pål W. Jørgensen, mener Starts spiss kommer til å spille en større rolle for laget i en eventuell kvallik enn han har gjort så langt i sesongen.

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

– Jeg tror Stokkelien kan bli tungen på vektskålen hvis Start spiller kvallik, sier Jørgensen til KRS247.

I kvallik kan Start møte Hødd, Ranheim, Kristiansund og Jerv. To poeng skilte de lagene på tabellen. Han er i tvil om hvem han ønsker seg i kvallik. Han har lettere for å se hvilket lag han ikke vil at Start skal møte.

– Kristiansund ser jeg for meg som en slags marerittmotstander. De er flinke til å tette igjen bakover, er kyniske og er fysiske. Jeg så de mot Jerv borte, der de scoret et mål i første omgang for så å lime igjen bakover og vinne kampen 1-0.

Han ønsker seg heller ikke Jerv som kvallikmotstander, selv om det utfallet vil garantere et sørlandslag i Tippeligaen 2016.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer