KRS247.no

Henter værvarsel...

– Kan ikke score på alt

Steffen Lie Skålevik klarte både å score mål og bomme på mål i løpet av dagens 1-1-kamp mot Levanger. Men han er likevel oppe i seks mål på seks kamper.

– Jeg skulle så klart ha scoret flere. Jeg skal sette det i hjørnet, men sånn er det. Nå må vi opp på hesten igjen og begynne å finne kamper igjen. Vi blir altfor feige synes jeg, sier «Skårevik» til KRS247.

Han var involvert i en av situasjonene det snakkes om i etterkant av kampen. Det er spilt snaue fire minutter av 2. omgang når Steffen Lie Skålevik fosser fremover. Tom Erik Nordberg klipper ned spissen som siste mann rundt 25 meter fra mål og store deler av Sør Arena ønsker Nordberg utvist.

– Jeg vet at det er noen nye regler som sier at hvis du prøver å ta ballen, men jeg oppfatter at han ikke tar ballen, så et soleklart rødt kort, så feigt av dommeren, sier hovedpersonen selv.

Dagens dommer, Steinar Hauge fra Bjarg, vurderer situasjonen slik:

– Vanskelig situasjon. Vi må vurdere flere ting hva gjelder posisjoner på spillere og ballen når det skjer. Jeg tviler, men vi faller ned på gult til slutt. Det er slik vi ser det to Levanger-spillere som kommer inn og han hindre. Vi skal se tv-bildene og evaluere godt i etterkant.

Spissen mer også at de ble passive etter de tok ledelsen.

– Vi skulle holdt oss i det sporet vi var i, så hadde vi fått flere mål istedet for å få en i trynet. Så en svak 2. omgang av oss, sier Skålevik.