Annonse

– Kan ikke huske sist jeg gledet meg slik


Foto: Alf Otto Fagermo

Det er i dag 10 dager til Andredivisjon starter opp, med 4 sørlandslag. Donn, Vindbjart, Arendal og Fløy er alle i det som kalles Oddsenligaen. Våre eksperter gleder seg enormt til seriestart. 

– Jeg kan ikke huske at jeg har gledet meg så mye til at denne divisjonen skulle starte opp som jeg gjør i år, sier Kjetil Nordhus. Venndøl og optimist på vegne av gamleklubben.

– De har virket ekstremt sterke i vinter, men jeg tror at det er flere lag som kommer til å kjempe i teten, sier Nordhus.

Morten Halvorsen, er nå assistenttrener i Fløy, og han innrømmer at de kom litt «skjevt ut fra hoppkanten».

– Vi var litt sent ute med å få på plass trenerapparat og stall. Men nå tror jeg vi er i rute, og skal til Danmark for å pleie formen frem mot seriestart, sier Halvorsen.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer