Annonse

– Kan bety cirka 1,5 millioner kroner for Start


Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Dersom Sparebanken Sør Arena fylles til randen på onsdag, kan det bety store og kjærkomne inntekter for en presset klubbøkonomi. I dag har billettsalget nærmet seg 8000, og administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, forventer kjør på søndag og inn mot onsdagen.

– På søndag er det siste frist for at sesongkortholderne kan få reservert sine faste seter. Inn mot onsdag forventer vi et stort trøkk uansett, sier Brandsdal til KRS247.

Han er klar på at resultatet fra Levermyr vil påvirke salget, men er offensiv i hodet.

– Vi er all in nå. Det er mye som står på spill for alle parter, men vi kan rette opp mye av inntrykket som har vært denne sesongen ved å gjøre jobben i disse to kampene, sier direktøren.

– Hvor mye vil et fullsatt stadion bety for klubbens økonomi?

– Isolert sett tror jeg denne kampen kan gi oss et overskudd på 1,5 millioner kroner. Det er kjærkomne midler for oss.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer