Annonse

Kaller baklengsmålet uheldig


Foto: Lars Martin Gimse

Håkon Opdal har måttet slippe forbi fem baller så langt i Eliteserien og det eneste målet i kampen mellom Lillestrøm og Start kom på en meget merkelig måte, og Opdal burde ha en god oversikt over hvordan det kom.

– Jeg tror jeg vet hva som skjedde. Det var jo et innlegg som Damion [Lowe] prøver å blokkere, så blokkerer han det i første stolpe, så sklir ballen av og havner på bakerste og da er jo [Thomas] Lehne Olsen der og setter den i mål, forklarer Opdal til KRS247.

Han synes ellers kampen startet som forventet.

– De fikk litt situasjoner og dødballer og litt sånn trøkk på oss, men så syntes jeg at vi stod veldig godt i mot. Vi hadde egentlig nesten ridd av stormen, så kommer det målet som er veldig uheldig. Det var egentlig ikke en veldig farlig situasjon eller, farlig er det jo, men vi hadde jo nesten klarert. Men så synes jeg vi tar over etter det og i 2. omgang er vi mye bedre uten å skape de helt store sjansene, så det er jo litt skuffende, sier sisteskansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer