KRS247.no

Henter værvarsel...

Kaller baklengsmålet for slurv

Steinar Pedersen er sånn mellomfornøyd etter nok en kamp som endte med ett poeng. Han er klar på hvorfor de slapp inn  et tidlig mål mot Sogndal.

– Vi kommer dårlig i gang og vi får et poeng, men det hjelper oss veldig lite. Vi får mål i mot på en kjip måte. Vi lar Sogndal få litt trøkk på oss og slurver bak på målet, forklarer Start-treneren til KRS247.

Det ble gjort noen taktiske endringer utover i kampen og det hadde sin naturlige forklaring.

– Vi var dårlige i frispillingen i 1. omgang og ønsket å få stopperne bredere. Ved å ta Dulee (Johnson) nedover fikk ikke Sogndal så mye press som de gjorde før pause, sier Pedersen som også benyttet anledningen til å skryte av matchvinneren.

– Lars-Jørgen Salvesen har spilt mange kamper fra start tidligere, men i dag kommer han inn på en god måte. Det er kjempebra at han scorer i to kamper på rad.

Var dere overrasket over presset?

– Nei, vi vet at de legger mye press og er bra på det. Men etter hvert som vi fikk justert oss, klarer vi gradvis å få bikket kampen i vår favør. Vi blir også bedre offensivt. Men jeg er skuffet over starten vår hvor vi allerede fra avspark får brudd imot.

Start har nå ni poeng med ni kamper igjen å spille og det er jo naturlig å spørre om Pedersen planlegger bare en kamp om gangen eller om han har begynt å tenke langsiktig.

– Vi må tenke begge deler, men vi må forberede oss til neste kamp i Bodø. Vi får vel noen gule kort og kanskje noen karantene. Vi drar uansett til Bodø for å bli bedre. Men vi skal selvsagt jobbe langsiktig også, sier Steinar Pedersen som også er usikker på hvem av dagens spillere som vil være spilleklare til neste runde.

– Dennis Antwi fikk en skalle i bakhodet, så jeg vet ikke helt hvordan det går med ham. Men han er oppe og går. Hollingen har vært litt sånn i trening at han har kjent på hofta si. Så vi får håpe at det ikke er noe alvorlig, sier Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/279268963″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]