Annonse

Joey tilbake i Start


Blir trenerkolleger: Bård Borgersen og Joey Hardarson - Foto: ikstart.no

Joey Hardarsson er tilbake i blått treningstøy. Han skal sammen med Bård Borgersen jobbe med utvikling av kommende Start-talenter.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å jobbe i Start igjen. Denne stillingen passer meg fint og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Hardarson til IK Starts nettside.

Han kom til klubben som spiller i 2003 og var i klubben frem til 2008. Siden da har han blant annet trent Fløy og flere andre klubber.

Nå blir han med i teamet rundt Starts G16- og G19-lag og skal samtidig jobbe ut mot andre lokale klubber på Sørlandet, både med spiller- og trenerutvikling.

– Vi er alltid opptatt av typer og personlighet når vi henter spillere og trenere. Joey kjenner vi godt og han har en flott bakgrunn som spiller og trener. Hans erfaring fra arbeid med spillere i alle aldre er noe vi kommer til å dra nytte av i Start, sier utviklingsleder, Bård Borgersen til ikstart.no




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer