Annonse

Joachim Eriksen vender tilbake til Vindbjart


Foto: Roy Emanuelsen - IK Start

IK Start og Vindbjart er enige om en utlånsavtale for Joachim Eriksen. Dermed vender Eriksen tilbake til klubben han spilte for i fjor. 

– Jeg føler fortsatt det er noen steg igjen å ta før jeg har Tippeliganivået inne. Da muligheten for spill i Vindbjart dukket opp igjen, så ble det veldig fristende. Jeg hadde fin utvikling der i fjor. Kanskje kan ett år til med 2. divisjon føre meg nærmere drømmen om A-lagsspill for Start, sier Eriksen til ikstart.no.

Eriksen tror det blir fint å komme tilbake til Vindbjart og sier videre at han har bare positive erfaringer fra sist. Han håper at han også kan fortsette å hospitere jevnlig med laget. Det sier Start-trener Mons Ivar Mjelde skal være mulig, og at de vil legge til rette for det.

Han støtter unggutten i hans valg om å returnere til Vindbjart.

– Nå konkluderer Joachim selv med at det gjenstår noe før han er på Tippeliga-nivå og han ønsker å vende tilbake til Vindbjart. Dette er en voksen beslutning – og vi tror også dette kan være en god løsning for ham med en god kamparena i 2. divisjon, sier Mons Ivar Mjelde.
Vindbjart-trener Steinar Skeie er glad for å får Joachim Eriksen tilbake i blått.

– Joachim kan kulturen og spillestilen vår. Derfor  slipper vi tilvenningstid. Vi skal hjelpe ham med å oppfylle drømmen. Det er en fjær i hatten for oss at han ønsker seg tilbake sier Skeie som også minner om at Vindbjart har god erfaring med å utvikle spillere for toppfotballen.

Joachim Eriksen har kontrakt med Start ut 2016-sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar