Annonse

Jesper Mathisen ute resten av 2015


Jesper Mathisen legger fotballskoene på hylla for en periode. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Midtstopperen og publikumsfavoritten Jesper Mathisen kommer ikke til å spille fotball for Start i år. Det er kneet som skaper vansker for sønnen av Matta. Han har dog planene klare for året.

– Knærne mine er alt for dårlige. Det har vært et slit med mye vondt. Jeg har ikke kommet noen vei det siste året, medgir Jesper Mathisen overfor ikstart.no.

Han kommer ikke til å spille for Start i 2015, så året kommer til å bli brukt til å finne ut om han vil tilbake i fotballen. Mathisen har kontrakt med Start ut 2017. I og med klubbens økonomiske utfordringer har han selv tatt initiativ til en løsning der han frasier seg lønn og heller inngår på TV2s lønningsliste. Mathisen vil bli hyppig å se på kanalens fotballsendinger i 2015, forteller Start på egne hjemmesider.

Julekalenderen består

Han garanterer at det blir «Starts julekalender» på ikstart.no også i år.

– Det blir tidenes julekalender. Det kan dere der hjemme være helt trygge på, sier Mathisen og stirrer rett i kameraet.

– Hjertet mitt ligger i Start. Det vil det alltid gjøre. Hver dag våkner jeg og håper knærne skal være bedre. Så langt er de ikke blitt det. Kanskje må jeg slippe det litt  i hodet og håpe at det kan hjelpe, forteller Mathisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer