Annonse

– Jeg vil bidra med flere mål og assists


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Espen Børufsen er toppscorer for Start så langt i Tippeligaen 2015, etter å ha scoret klubbens eneste mål så langt. Han innrømmer at han har tenkt en del på det å fylle skoene til Zlatko Tripic, som var klubbens store poengplukker i fjor.

– Jeg kan score flere mål enn det jeg har gjort. Det er klart jeg har tenkt på det, og jeg bør også levere målgivende fra min posisjon, fastslår Børufsen overfor KRS247.no.

– Hvor lenge skal du være toppscorer?

– Det hadde vært gøy å holde på den lenge! Jeg nok ikke den som scorer flest mål i klubben, men jeg nyter det nå. Så får det komme flere mål og målgivende.

– Du hadde jo muligheten like etter målet nå sist?

– Ja. Jeg ble litt irritert etter å ha avsluttet, for jeg skjønte ikke helt hvor stor sjansen var før jeg hadde brent den. Det skulle vært mål. Hadde jeg fått to på hodet hadde jeg begynt å lure, humrer kantspilleren.

Sandefjord skal slås

Det var en tung tur hjem fra Lillestrøm, men skuffelsen har ikke ødelagt treningsuka for Startspillerne.

– Nå er det kampen i helgen som gjelder, og da gjelder det å vinne. Klarer vi å gjenskape første omgang fra Åråsen, vinner vi mot Sandefjord.

– Sandefjord fikk jo en god start på sesongen.

– Vi har ganske god selvtillit i laget her også. Klarer vi å sette den defensive strukturen det offensive spillet fra førsteomgangen sist, så vinner vi denne kampen.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer