KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg vet at Start vinner

Tigerbergets leder Jorunn Stomnås har stor tro på at Start kan holde på den gode statistikken mot Lillestrøm med søndagens kamp og hun er veldig glad for Steinar Pedersen endelig kom til klubben.

– Vi visste jo at han egentlig ville komme til oss, men vi ble veldig redde mot slutten der og tenkte at tiden hadde gått fra oss, sier Stomnås til KRS247.

Hun har hatt en ganske hektisk vinter til tross for at det ikke har blitt spilt så mange kamper.

– Det er alltid mye som skal ordnes og vi ønsker jo å vokse som supporterklubb, så vi jobber mye med det, sier hun.

Nytt av året er også at supportere og publikum er mye nærmere banen. Det har også ført til noen endringer for hvor supporterne står hen på hjemmekampene.

– Start har bestemt at det er kun medlemmer av Tigerberget som får stå på supporterfeltet og vi ønsker at folk skal være medlemmer og at vi kan få en sammensveiset og fin gjeng. Aller helst skulle vi ønske at vi kunne vokse oss enda større, spesielt blant ungdom, sier Jorunn Stomnås som egentlig skulle hatt et friår.

– Jeg hadde egentlig tenkt til det helt frem til jeg satt der på årsmøtet. Jeg ønsker egentlig å gjøre jobben fullt ut, men det var ingen andre som ville melde seg som leder, så da måtte jeg fortsette, sier hun.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251181512″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]