KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg ser ikke på tabellen

Fløys trener Tommy Taylor har en formidabel oppgave borte mot Vindbjart og bør helst klare å få til en seier i sesongens tredje møte med laget fra Vennesla. Han tror det er veldig viktig at de klarer å holde på ballen.

– Det viktigste for oss blir å få pasningsspillet til å sitte, og sørge for at vi skaper nok sjanser til at vi får scoret noen mål. Vi har spilt to gode kamper mot Vindbjart tidligere i år som begge har endt uavgjort. De slo oss på straffer i cupen, så vi bør kunne ha en god sjanse til å vinne mot de, sier Taylor til KRS247.

Fløy ligger i utgangspunktet på sikker plass, men kan bli forbigått av Eidsvold dersom de ikke skulle få full pott i dag.

– Jeg tenker ikke så mye på tabellsituasjonen. Det viktigste for meg er at spillerne klarer å beholde roen og ha fullt fokus på kampen. Det siste de trenger er å la seg distrahere av faren for nedrykk, forklarer Tommy Taylor.

Lars Kristian Pedersen - Foto: Jacob Sundblom Nygaard

Lars Kristian Pedersen – Foto: Jacob Sundblom Nygaard


Fløy-kaptein Lars Kristian Pedersen ser positiv på å møte Vindbjart i en såpass viktig kamp som den faktisk er.

– Jeg håper at det å møte de i den situasjonen vi er i, vil utløse litt ekstra energi, sier Pedersen som er enig med treneren at de har jobbet ganske godt i det siste, men at uttellingen har svingt litt.

– Vi har egentlig spilt ganske bra, men fått dårlige resultater likevel. Vi må bare fortsette det gode spillet, så skal vi ha god sjanse på tre poeng der borte, sier kapteinen.

Hør hele intervjuet med Fløys kaptein her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228739023″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]