Annonse

– Jeg satt med hjertet i halsen


Foto: Glenn Faannessen

Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebrigtsen kunne endelig puste lettet ut da dommer Svein Oddvar Moen blåste i fløyta for full tid. Han synes Start fikk slippe litt for mye til i dag.

– Det er ikke ufortjent at vi vinner, men Start fikk for mange dødballsituasjoner. Vi klarte heller ikke å hamle opp med de lange innkastene, sier Ingebrigtsen til KRS247.

Det er noe som drammenserne kommer til å terpe skikkelig på frem mot kampen mot Mjøndalen neste helg.

– Der blir det jo nesten bare dødballer. Start var også gode i duellspillet og vi fikk mange stygge overganger imot, sier treneren for et lag som hadde ballen veldig mye.

Statistikken viser et ballinnehav på over 70 prosent, det var mer enn forventet for Ingebrigtsen.

– Vi var forberedt på at vi skulle ha ballen mye, men ikke som mye som vi hadde i dag. Vi er ikke glad i å ha et så stort ballinnehav, avslutter han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer