Annonse

– Jeg må score


Foto: Glenn Faannessen

Franske Dany N’Guessan fikk spille en kamp fra start igjen og svarte på tilliten ved å stange inn kampens første mål mot Arendal.

– Det var godt å få et comeback etter skaden og veldig kjekt å score og få tre poeng mot slutten. Det er veldig viktig for laget, sier N’Guessan til KRS247.

Han synes det var tøft å spille i dag, men har tro på at han vil bli i bedre form enn å bare holde ut i 60 minutter.

– Vi hadde avtalt at jeg skulle spille 60 minutter, og jeg gikk tom mot slutten, så da måtte jeg ut, sier spissen som er klar på hva som er hans viktigste jobb i Start.

– Jeg er jo en spiss og det handler om å utnytte sjansene, og du må score. Jeg var bare på rett sted til rett tid og fikk avsluttet, er franskmannens beskrivelse av 1-0-målet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer