KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg er stolt

Fløy-trener Matthias Andersson mener hans lag rystet Odd i starten av gårsdagens kamp, og laget stod på og gjorde alt de kunne gjennom kampen. Det var det han på forhånd mente skulle til for å imponere ham. Nå etter kampen er han bare stolt.

– Vi møter et lag som er meget bra. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen og det er synd at vi ikke scorer mål, sier treneren til KRS247.

Tilskuerantallet på drøye 1 800 karakterisers som sinnsykt av Andersson, og han mener at laget kommer til å nyte all erfaring og oppstuss som har vært i forbindelse med cupeventyret. Likevel har han noen betenkeligheter etter tre kamper på ei uke, deriblant mot Obos- og Eliteseriemotstand.

– Vi har kamp om få dager igjen, og jeg håper spillerne klarer omstillingen, sier Andersson.

Midtstopper John Olav Norheim merket nivåforskjellen denne kampen, men er uansett stolt over hvordan gutta har fremstått i cupen mot Vindbjart, Start og Odd. Nå er det opprykk som gjelder.

– Cupen var en bonus. Nå er det eventyret over, og sånn er det. Nå er det opprykk, sier stopperen.

Hør intervjuene her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/325494166″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]