Annonse

– Jeg er stolt


Mattias Andersson fra tiden i Fløy. | Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Fløy-trener Matthias Andersson mener hans lag rystet Odd i starten av gårsdagens kamp, og laget stod på og gjorde alt de kunne gjennom kampen. Det var det han på forhånd mente skulle til for å imponere ham. Nå etter kampen er han bare stolt.

– Vi møter et lag som er meget bra. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen og det er synd at vi ikke scorer mål, sier treneren til KRS247.

Tilskuerantallet på drøye 1 800 karakterisers som sinnsykt av Andersson, og han mener at laget kommer til å nyte all erfaring og oppstuss som har vært i forbindelse med cupeventyret. Likevel har han noen betenkeligheter etter tre kamper på ei uke, deriblant mot Obos- og Eliteseriemotstand.

– Vi har kamp om få dager igjen, og jeg håper spillerne klarer omstillingen, sier Andersson.

Midtstopper John Olav Norheim merket nivåforskjellen denne kampen, men er uansett stolt over hvordan gutta har fremstått i cupen mot Vindbjart, Start og Odd. Nå er det opprykk som gjelder.

– Cupen var en bonus. Nå er det eventyret over, og sånn er det. Nå er det opprykk, sier stopperen.

Hør intervjuene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer