Annonse

– Jeg er skyld i tapet


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Mark Dempsey tar på seg det hele og fulle ansvaret for at det ble et femmålstap mot Vålerenga. Han fikk det heller ikke så lett som måtte unnvære Håkon Opdal, som ble skadet på oppvarming og måtte lede et lag som ble redusert til ti mann etter fem minutter.

– Jeg kan se hvorfor han blir utvist. Han takler med sin venstrefot og går etter ballen, men spilleren går rett på Simon. Jeg ser hvorfor han gir frisparket, sier Dempsey til KRS247, som også påpekte at Daniel Fredheim Holm flyttet litt på ballen før frisparket ble tatt.

I pausen ble Eirik Wichne erstattet med Afeez Aremu, som gikk inn på høyrebacken.

– Jeg gjorde feil bytter. Jeg måtte ta ut Eirik Wichne, men jeg burde satt Isaac Twum bak og Afeez på midten, sier treneren som mener de var best før pause.

– De var nervøse, noe vi også kunne merke, men det er min feil at vi ble slått så mye og det er ikke guttas feil.

– Hva blir fokus nå før Rosenborg?
– Planen er å forberede oss før vi møter det beste laget i ligaen. Alle regner nok med at vi kommer til å bli slått 6-0 eller 7-0. Jeg gleder meg til kampen mot Rosenbog og vil gjerne gå dit og spille en god kamp. Det blir en god læring for gutta, sier Start-treneren.

Start møter Rosenborg borte på Lerkendal søndag 22. april kl. 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer