KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg er sikker på at vi vinner

Vindbjart-trener Steinar Skeie har klokketro på at de kommer til å få revansje for tapet fra forrige serierunde da de kunne sikret fjerdeplassen i Oddsenligaens 3. avdeling. Han synes det alltid er noe ekstra spesielt med lokaloppgjørene mot laget fra Flekkerøy.

– Det er jo alltid gøy å møte Fløy, det er blant de kjekkeste kampene vi spiller i løpet av en sesong. Da er det fullt fyr og flamme i begge leire. Det pleier som oftest å være gøyere for oss siden vi statistisk sett pleier å vinne de kampene, sier Skeie til KRS247 med et smil om munnen.

Han begrunner venndølenes sjanse til å vinne i sesongens siste hjemmekamp ved at de rett og slett er bedre.

– Vi har et bedre fotballag, som har bedre spillere og en mye bedre samhandling i laget. I tillegg så kommer vi til å få ekstra energi med den tolvte mann på tribunen, sier Steinar Skeie som tror Rægestimen må se seg slått i tribunekampen til tross for at de vil komme mannsterke for å støtte laget som absolutt trenger en seier for å sikre plassen i divisjonen.

– Der pleier de vanligvis å være mye bedre enn oss. Det er ingen tvil om at supporterne fra øya er mye flinkere enn oss. Men denne gangen så tror jeg at vi kommer til å ta de. For jeg vet at det organiseres ganske mye i Vennesla for tiden og når venndølene legger bredsiden til, så blir det ofte bra, sier Vindbjarts trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228740213″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]