Annonse

– Jeg er sikker på at vi vinner


Arkivfoto: Pål Lomeland

Vindbjart-trener Steinar Skeie har klokketro på at de kommer til å få revansje for tapet fra forrige serierunde da de kunne sikret fjerdeplassen i Oddsenligaens 3. avdeling. Han synes det alltid er noe ekstra spesielt med lokaloppgjørene mot laget fra Flekkerøy.

– Det er jo alltid gøy å møte Fløy, det er blant de kjekkeste kampene vi spiller i løpet av en sesong. Da er det fullt fyr og flamme i begge leire. Det pleier som oftest å være gøyere for oss siden vi statistisk sett pleier å vinne de kampene, sier Skeie til KRS247 med et smil om munnen.

Han begrunner venndølenes sjanse til å vinne i sesongens siste hjemmekamp ved at de rett og slett er bedre.

– Vi har et bedre fotballag, som har bedre spillere og en mye bedre samhandling i laget. I tillegg så kommer vi til å få ekstra energi med den tolvte mann på tribunen, sier Steinar Skeie som tror Rægestimen må se seg slått i tribunekampen til tross for at de vil komme mannsterke for å støtte laget som absolutt trenger en seier for å sikre plassen i divisjonen.

– Der pleier de vanligvis å være mye bedre enn oss. Det er ingen tvil om at supporterne fra øya er mye flinkere enn oss. Men denne gangen så tror jeg at vi kommer til å ta de. For jeg vet at det organiseres ganske mye i Vennesla for tiden og når venndølene legger bredsiden til, så blir det ofte bra, sier Vindbjarts trener.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer