Annonse

– Jeg er nødt til å ha med fuskelapp


Foto: Pål Lomeland

Trond Pedersen ble seriemester med Start i 1978 og 1980. Under dugnadsfesten til inntekt for fotballklubben Start, skal den tidligere høyrebacken bytte ut fotballskoene med mikrofon. Han grugleder seg til å fremføre «Alt er minner nå» fra den legendariske Gullkassetten.

– Jeg synes det er morro dette, og ikke minst dettte flotte været. Håper at publikum kjenner sin besøkelsestid slik at vi får rettet opp økonomien i klubben. Det er jo et spesielt tiltak dette og hvis det kommer mye folk i dag, så betyr det at det appellerer til publikum og da kan vi finne på andre ting også.

– Var det aktuelt for deg å snøre på deg skoene i dag?

– Nei dessverre, jeg må jo innrømme at jeg er litt selvkritisk. Å spille i dag hadde jeg ikke greid.

– Men stemmen skal du bruke?

– Den skal jeg bruke ja. Mot slutten av konserten skal jeg synge en sang som Asbjørn Arntsen i sin tid skrev en tekst på. Til Roger Whittakers melodi «The Last Farewell». Det er noen år siden jeg fremførte sangen sist. Jeg har fått øvd litt, men jeg har med meg en fuskelapp, avslutter en lattermild Pedersen i solen på Sparebanken Sør Arena.

 

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer