Annonse

– Jeg er i kjempeform


Foto: Lars Gunnar Bergstøl

Keeper Håkon Opdal har hatt en veldig god start på årets sesong. Til tross for at Start har sluppet inn 2 mål i snitt i Tippeligaen så langt, har Oddingen klart seg tidvis meget bra. 

– Det er vanskelig å sammenligne med andre perioder, men jeg synes det har gått veldig bra og jeg føler meg i kjempeform, sier Opdal.

Mot Tromsø sto han nærmest som en levende vegg, og ble belønnet med karakteren 9 av VG. Men selv hevder han at han ikke leser aviser.

– Nei, jeg bryr meg ikke om det som avisene skriver. Jeg forsøker å ha fokus på det jeg skal, og det er hele tiden å se frem mot neste kamp, sier veteranen.

Han anser kveldens motstander Bodø/Glimt som et lag man må være skjerpet for å slå.

– Det er et kontringsterkt lag med gode spillere, som har mye fart. I tillegg må vi være våken på dødballer i mot, det har blitt for mange baklengsmål på den måten, avslutter han.

Kampen mellom Start og Bodø/Glimt kan du høre på Radio Sør fra klokken 17.00 i kveld. Kampstart er klokken 18.00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer