Annonse

– Jeg er helt utmattet


Foto: Glenn Faannessen

Kristoffer Ajer har startet 29 kamper i Tippeligaen for Start og føler seg helt utslitt, spesielt med tanke på at de ikke har blitt seier på de 15 siste kampene.

– Det har vært en lang og tøff sesong og vi har slitt og har spilt elendig i de siste 15 kampene. Men vi har vært heldige fordi de to lagene bak oss på tabellen har vært enda dårligere. Og i dag så reddes vi heldigvis  av Viking, sier Ajer til KRS247 som beskriver en ganske spesiell stemning i gardroben i pausen.

På det tidspunktet lå Start under 2-0 mot Molde og lå på direkte nedrykk fordi Mjøndalen fortsatt ledet mot Viking.

– Vi satt stille i garderoben og så på hverandre. Det var veldig tungt for oss, og vi satset hele andre omgang egentlig på at Viking skulle score, forklarer han som krever at laget må opp flere hakk før kvalifiseringskampene.

– Vi må satse og kan ikke tro det er lett å møte et lag fra OBOS-ligaen. Vi må ikke være så tafatte som i dag, sier Ajer og mener det er helt det samme egentlig hvem de møter i kvalik med tanke på sjansene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer