KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg er helt utmattet

Kristoffer Ajer har startet 29 kamper i Tippeligaen for Start og føler seg helt utslitt, spesielt med tanke på at de ikke har blitt seier på de 15 siste kampene.

– Det har vært en lang og tøff sesong og vi har slitt og har spilt elendig i de siste 15 kampene. Men vi har vært heldige fordi de to lagene bak oss på tabellen har vært enda dårligere. Og i dag så reddes vi heldigvis  av Viking, sier Ajer til KRS247 som beskriver en ganske spesiell stemning i gardroben i pausen.

På det tidspunktet lå Start under 2-0 mot Molde og lå på direkte nedrykk fordi Mjøndalen fortsatt ledet mot Viking.

– Vi satt stille i garderoben og så på hverandre. Det var veldig tungt for oss, og vi satset hele andre omgang egentlig på at Viking skulle score, forklarer han som krever at laget må opp flere hakk før kvalifiseringskampene.

– Vi må satse og kan ikke tro det er lett å møte et lag fra OBOS-ligaen. Vi må ikke være så tafatte som i dag, sier Ajer og mener det er helt det samme egentlig hvem de møter i kvalik med tanke på sjansene.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232162487″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]