KRS247.no

Henter værvarsel...

– Jeg elsker Gummi

Gårsdagens Rosenborg-helt, og tidligere Startspiss, Matthias Vilhjalmsson var glad for å komme tilbake til Kristiansand og planla et gledelig gjensyn med sin tidligere lagkamerat Gudmundur Kristjansson.

– Jeg elsker Gummi! Utrolig fin fyr, og jeg skal snart spise burger med ham nå etterpå, sier Vilhjalmsson til KRS247 etter kampen.

Det har vært en uke hvor den islandske spissen har fått mye nasjonal oppmerksomhet. Han var tydelig irritert på fotballspillere som klagde over å sitte på benken. Så langt denne sesongen har Christian Gytkjær vært førstevalg som midtspiss for Rosenborg. Vilhjalmsson fikk muligheten fra start mot Start, og grep muligheten.

– Det føltes deilig! Jeg har jobbet hardt på treningsfeltet de siste ukene, og Erik Hoftun har slått mange gode innlegg på meg så han skal ha litt av æren for det.

Han ble imponert over Startlaget som ga serielederne kamp hele veien inn.

– Det kollektive var veldig godt. De har god struktur. Jeg synes ungguttene var veldig livlige, også. I spillets gang, i «build up play», er de bedre enn da jeg var her. Jeg synes de er flinke i mellomrom, forteller «Matti-gol».

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/263949359″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]