Annonse

– Jeg elsker Gummi


Matthias Vilhjalmsson fra Starttiden. | Foto: Arkiv

Gårsdagens Rosenborg-helt, og tidligere Startspiss, Matthias Vilhjalmsson var glad for å komme tilbake til Kristiansand og planla et gledelig gjensyn med sin tidligere lagkamerat Gudmundur Kristjansson.

– Jeg elsker Gummi! Utrolig fin fyr, og jeg skal snart spise burger med ham nå etterpå, sier Vilhjalmsson til KRS247 etter kampen.

Det har vært en uke hvor den islandske spissen har fått mye nasjonal oppmerksomhet. Han var tydelig irritert på fotballspillere som klagde over å sitte på benken. Så langt denne sesongen har Christian Gytkjær vært førstevalg som midtspiss for Rosenborg. Vilhjalmsson fikk muligheten fra start mot Start, og grep muligheten.

– Det føltes deilig! Jeg har jobbet hardt på treningsfeltet de siste ukene, og Erik Hoftun har slått mange gode innlegg på meg så han skal ha litt av æren for det.

Han ble imponert over Startlaget som ga serielederne kamp hele veien inn.

– Det kollektive var veldig godt. De har god struktur. Jeg synes ungguttene var veldig livlige, også. I spillets gang, i «build up play», er de bedre enn da jeg var her. Jeg synes de er flinke i mellomrom, forteller «Matti-gol».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer